Tko je s druge strane linije?

Objavljeno: 12.11.2012

Priča jedne volonterke Savjetodavne linije za djecu:

”Bok! Ja sam jedna od volonterki Hrabrog telefona. Osim što tamo volontiram i pokušavam pomoći svima koji to trebaju, studiram i psihologiju na Filozofskom fakultetu. Oduvijek sam se željela baviti poslom koji će mi omogućiti da budem potpora drugima i da budem pomoć kad imaju poteškoća, tako da sam sretna što sam pronašla ono čime se želim baviti.

U svoje slobodno vrijeme intenzivno se bavim plesom. Plešem svašta, od hip-hop-a, jazz-a do salse. Iako me ples i uveseljava, često je dvorana mjesto gdje se mogu ispuhati od stresnog dana. Uz glazbu i pokret, svaka teška emocija ili loše raspoloženje ishlapi i odleti kroz prozor. =) Volim žarke boje, volim proljeće i sunce, ali volim i snijeg i jesenske atmosfere. Trudim se podsjetiti se svaki dan da udahnem i okusim svoj život na svakojake načine. Pogađate, volim i jesti! Najviše čokoladu. =D I ja imam svojih problema i teškoća, i upravo zbog toga, spremna sam saslušati vas i razumijeti vas. Ako želite razgovarati o nečemu što vas muči, tu smo za vas”

srce

Hrabri telefon je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge