Novi ciklus kreativnih i osnažujućih radionica u Dječjoj kući Borovje

Objavljeno: 02.08.2017

Dragi roditelji,

u nadolazećem ćete mjesecu imati priliku upisati svoju djecu u novi ciklus kreativnih i osnažujućih radionica provođenih u sklopu edukacije iz Psihoterapije pokretom i plesom, a koje će se odvijati u Dječjoj kući Borovje.

Kroz radionice Vaše će dijete imati priliku bolje upoznati sebe, na kreativan i zabavan način učiti o svojim emocijama, preko igre, pokreta, glume i/ili crteža izražavati svoje želje i razvijati maštu te putem posebno osmišljenih priča rješavati zadatke koji će zahtijevati timsku suradnju i zajednički pronalaziti nove načine dolaska do rješenja. Neke od tema koje će radionice obuhvaćati su slijedeće: Koje su moje snage i kako ih mogu pronaći, Što osjećam i kako to mogu izraziti, Koja je moja uloga u grupi, Kako možemo raditi zajedno, Koji su sve načini s kojima mogu doći do cilja, Upoznajem svoje želje i potrebe te Kako se mogu najbolje izraziti.

Sve to odvijat će se u periodu od 7. do 21. kolovoza (15.08. je neradni dan). Radionice će trajati 60 minuta, s početkom u 13h, a namijenjene su djeci u dobi od 7 do 11 godina. S obzirom da su radionice osmišljene na način da se sve aktivnosti odvijaju grupno, vrlo nam je važno da, ukoliko se upišete, budete prisutni na svim terminima te da se obavezno javite ukoliko je izostanak neizbježan.

Ljetne kreativno-socijalizacijske radionice Dječje kuće Borovje nastavljaju se odvijati uobičajeno, u terminu od 11:30 do 12:45h za školarce.

Kontakt na koji se možete prijaviti za radionice i pitati sve što Vas zanima jest   095 863 4530. Voditeljica radionica je Andrea Domitrović, bacc.univ.psych., studentica edukacije iz Psihoterapije pokretom i plesom.

Veselimo se zajedničkom druženju!

Hrabri telefon je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge