Održana je završna priredba polaznika radionica Dječje kuće Borovje

Objavljeno: 05.06.2017

U subotu, 3. lipnja 2017., u Centru KNAP održana je tradicionalna završna priredba na kojoj su polaznici preventivnih radionica Dječje kuće Borovje svojim obiteljima i prijateljima predstavili što su sve radili u protekloj školskoj godini!

Priredba_djecja igraTema ovogodišnjeg izdanja priredbe bila je Dječja igra, pod simboličnim nazivom „U igri su sretni dani – bilo kući, bilo vani!”. Djeca tijekom cijele godine, uz pomoć volontera koji vode preventivne radionice u Dječjoj kući, uče o temama važnima za poticanje nenasilnog rješavanja sukoba, komunikacije, altruizma i slično. Ovom prilikom podsjetili su svoje roditelje i druge odrasle na važnost dječje igre.

Djeca su se ujedno međusobno naučila neke nove, kreativne igre i načine kako zabavno provoditi slobodno vrijeme i učiti. Ukupno je nastupilo 13 grupa, dok su voditelji bili polaznici programa Hrabri pomagači. Priredbu su uveličali i gosti iznenađenja – Plesni Studio Escape koji je svojim energičnim nastupom oduševio okupljene i dodatno razveselio djecu i roditelje. Po završetku glavnog dijela programa, djeci i volonterima su zahvaljujući podršci donatora uručeni pokloni, a druženje se nastavilo uz tortu!

Hvala svima koji su omogućili organizaciju priredbe i time podržali naš rad: Akta, Centar KNAP, INA, Emmezeta, Lavare, L’Occitane, Rineo Dizajn. Također, hvala juniorima Plesnog Studia Escape i njihovoj voditeljici na nastupu!

 

Hrabri telefon je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge