Okrugli stol “Psiholozi, roditelji i 21. stoljeće”

Objavljeno: 07.02.2017

U utorak, 21. veljače 2017. od 13 do 15 sati, u Poliklinici za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, održat će se Okrugli stol s temom “Psiholozi, roditelji i 21. stoljeće”.  Vodit će ga Bruna Profaca iz Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, a dio je događanja i aktivnosti u okviru 10. Tjedna psihologije.

Sudionice Okruglog stola će biti:

Sena Puhovski i Ivana Ćosić Pregrad, Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba

Gordana Keresteš, Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu

Branka Starc, Centar za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno“

Anamarija Vuić, Hrabri telefon

Okrugli stol je otvoren za stručnu i širu javnost.

10. Tjedan psihologije održat će se od 20. do 26. veljače 2017. u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore. Tjedan psihologije prvi put je organiziran 2008. godine u sklopu obilježavanja 55. obljetnice Hrvatskog psihološkog društva i od tada veliki broj psihologa nastoji svake godine kroz niz aktivnosti psihologiju približiti i predstaviti zajednici te pokazati primjenjivost psihologijske teorije i prakse u život pojedinaca i zajednice. O ovoj i ostalim aktivnostima u sklopu 10. Tjedna psihologije možete se informirati ovdje.

 

Hrabri telefon je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge