Upoznajte našeg velikog foto-hrabrišu!

Objavljeno: 19.05.2017

Našem uredu se pridružio još jedan važan član! Foto-hrabriša će nam praviti društvo na važnim događajima, a možete ga upoznati već u nedjelju, 21. svibnja na Bundeku za vrijeme Dana za obitelj.

Foto-hrabrišu su nam velikodušno izradili učenici i učitelji Centra za odgoj i obrazovanje Zagreb kako bi nam pomogli obilježiti 20. obljetnicu udruge. Ovim putem posebno se želimo zahvaliti ravnateljici Centra za odgoj i obrazovanje Zagreb prof. Đani Baftiri, profesoricama Saši Sučić, Andrei Mataković i Mariji Fridl Grosicki, domaru škole gospodinu Stjepanu Puhu i naravno učenicima Karlu, Dariu-Mihaelu, Mariji i Kruni! Hvala vam što se poklonili svoje vrijeme i talente kako bi nam izradili foto-hrabrišu. Vjerujemo da će uveseliti brojne obitelji koje ga upoznaju!

  

Prošle godine škola je sudjelovala u našem natječaju “Sigurno surfanje”, gdje je njihov rad bio jedan od nagrađenih. Drago nam je što smo na ovaj način imali prilike nastaviti suradnju i nadamo se još velikom broju zajedničkih projekata!

 

Hrabri telefon je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge