Aktualna partnerstva i sponzorstva

MEDIJSKI PARTNER:

Od 2013. godine Nova TV i DNEVNIK.hr su medijski partneri Hrabrog telefona što znači da medijski pokrivaju aktualna događanja i kampanje Hrabrog telefona.

Tako je 2013. godine u okviru kampanje „Svaki propušteni poziv je propuštena prilika“ spot Hrabrog telefona bio prikazivan na kanalima Nova TV i Doma TV.

Iste godine, unutar kampanje „I roditeljima treba podrška“ emitirani su spotovi čiji cilj je informirati javnost o novoj usluzi Hrabrog telefona, namijenjenoj roditeljima i ostalim odraslim osobama zabrinutim za dijete.

U 2015. godini suradnja se nastavila kampanjom „Hrabri telefon za djecu 116 111“ s porukom za djecu i mlade o posebnoj telefonskoj liniji na kojoj mogu dobiti savjet za bilo koji problem koji ih muči. Također, brojne teme iz područja zaštite djece se obrađuju u informativnom i zabavnom programu Nova TV (Dnevnik i IN magazin) te se objavljuju na portalu DNEVNIK.hr.

Glavno lice najnovijeg promotivnog spota je poznati showman Mario Petreković koji se transformirao u dječaka kojeg nešto muči, ali ne zna kome se i kako obratiti.

PODRŽAVAJU NAŠ RAD:

 

 

Hrabri telefon surađuje s agencijom za komunikaciju i branding Señor. Partnerstvo je u 2014. godini rezultiralo kampanjom „Ako samo promatraš, kao da zlostavljaš“ koja promiče svjesnost o važnosti prepoznavanja zlostavljanja i prijave zlostavljača. Inovativnost, kreativnost i fleksibilnost agencije Señor od velike je važnosti prilikom dizajniranja plakata, brošura, letaka i drugih tiskanih materijala Hrabrog telefona.

 

B1 plakati su lider u oglašavanju u zatvorenim prostorima i na plažama. Oglašavaju u javnim prijevozima, obrazovnim i zdravstvenim ustanovama, trgovačkim centrima, poslovnim tornjevima, veterinarskim ustanovama, plažama i zračnim lukama. B1 plakati podržavaju rad Hrabrog telefona već duži niz godina pa tako i u 2013. godini distribuiraju plakate Hrabrog telefona za djecu u osnovne i srednje škole, a plakate Hrabrog telefona za mame i tate u zdravstvene ustanove, vrtiće te tramvaje. Time značajno doprinose da se savjetodavna usluga koju Hrabri telefon nudi dopre do što većeg broja djece i roditelja!

 

Hauska & Partner je  društvo za poslovno savjetovanje koje pomaže rad Hrabrog telefona savjetujući nas o poslovnim suradnjama, načinu prezentacije u javnosti i strateškim komunikacijama.

 

Iskon podržava rad Hrabrog telefona od 2009. godine, omogućujući nam besplatan hosting za web stranicu. Bez njih naš web ne bi mogao postojati u ovom obliku!

 

Degordian je velika podrška Hrabrom telefonu u social media komunikacijama te nam omogućuje ne samo kroz tehničku izvedbu već i kroz edukaciju i savjetovanje naših djelatnika i volontera da  informacije o nama budu uvijek dostupne korisnicima Facebooka.

 

Spiner je firma koja već dugi niz godina svojim uslugama pomaže rad udruge Hrabri telefon. Svojim stručnim savjetima te održavanjem rada računala i umrežavanje uvijek su tu za nas.